Hellblom.com

Välkommen till Hellblom.com

Jag heter Magnus Hellblom och har nu nått en ålder av 68 år. Min närmaste familj består av min hustru Margareta och mina 3 barn (Anna, Maria och Mattias)  med deras  respektive. Jag har också begåvats med 5 fantastiska barnbarn.

Själv är jag civilingenjör i grunden och har jobbat inom Tetra Pak / Alfa Laval koncernerna, men har nu dragit mig tillbaka. Ett av mina stora intressen är datorer, datorsystem samt släktforskning. På senare tid har jag också tagit upp cykling som ett starkt intresse. Har hitills genomfört 8 rundor kring Vättern.

4 svar på ”Hellblom.com

 1. Hej! Mitt namn är Lena Larsen och jag är 71 år. Min mor hette Sonja Forsberg, f. Hellblom, varför vi kan vara släkt. Hon var dotter till Edvin Hellblom och Annie f.
  Bergqvist. De kom båda från Sala. Hör gärna av dig om du läser detta. MVH Lena Larsen.

  • Hej Lena
   Trevligt att höra från dig. Jodå visst är vi släkt. Vår gemensamma farfars farfar var Jan Fredrik Larsson (Hellblom). Han flyttade 1846 till trakten av Sala från Ljusnarsberg.
   Då jag gärna vill kunna publicera foton av de personer som jag har med undrar jag om du möjligen har några gamla foton som jag kunde få använda. Har hittat foton på din farfar (av dålig kvalitet) och din farfars mor. Men övriga saknar jag.

   Är det något som är fel i de uppgifter jag har så är jag mycket tacksam om jag blir rättad.

   Ursäkta ett något sent svar men jag har varit på resor sedan mitten av augusti.

   Du får gärna svara direkt till min email magnus at hellblom.com (ersätt at med ”)

 2. Hej Magnus,
  Jag heter Eva-Marie och har släktforskat i några år och det har blivit ett stort intresse. Jag tänkte bygga en hemsida och hittade din via en länk på en släktforskningsgrupp på facebook. Jag tycker din sida är väldigt fin och undrar om du kunde hjälpa mig med vilket tema i wordpress du har använt.

  Med vänlig hälsning Eva-Marie

Vänligen logga in för att kommentera.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.